maanantai 1. marraskuuta 2010

10. sessio - Pelastussuunnitelma

Chiasm heräilee pikkuhiljaa pehmeällä alustalla, yleellisellä vuoteella jossa on paljon tyynyjä. Hän ei tiedä missä on, ja aluksi luulee olevansa alasti kunnes ymmärtää, että hänet on riisuttu omista vaatteistaan ja puettu pieniin hepeneisiin. Hänen alaselkäänsä koskee hieman, ihan kuin siellä olisi kanyyli tai vastaava. Huone tuoksuu suitsukkeille. Hänen päätään jomottaa hieman huumausaineista. Huone ei ole järin tilava, mutta siellä näyttää olevan kaikki tarpeellinen.

Yllätyn näkemästäni, sillä odotin näkeväni ja haistavani roskat täälläkin, missä ikinä olenkaan. Osasin odottaa vaatteideni vaihtoakin, mutta siinäkin kohtaa kuvittelin päätyväni roskista tehtyihin hepeneisiin. Kokeilen varovasti alaselkääni ja yritän katsoa mitä siellä on.

Chiasm näkee, että hänen alaselkäänsä punoittaa hieman, hän ei näe kuitenkaan objetia, mutta tuntee sen kädellään ja pistoskohta on arka. Jotain hänen selkäänsä on istutettu.

Nousen varovasti ylös pediltä ja menen ovelle, kokeillen onko se auki.

Ovi on lukittuna, mutta kun Chiasm koskee ovenkahvaan, punainen valo sen yläpuolella alkaa vilkkua.

Irroitan nopeasti otteeni kahvasta ja peräännyn. Joku on varmasti tulossa pian.

Kuten Chiasm arvasi, ovi aukeaa. Sisään kävelee vanhempi nainen, jolla on melko kuluneet vaatteet, mutteivät kuitenkaan nekään roskista tehtyjä. Hän kantaa tarjotinta, jossa erilaisia purkkeja. Hänen seuranaan tulee vartija, jonka panssari on tehty roskista. Vartijalla on varsijousi käsissään ja piikkinuija vyöllään. Nuoliviini roikkuu toisella puolella vyötä. Varsijousi ei ole ladattu.

"Mitä tämä on? Missä minä olen ja miksi?" Kysyn, vaikka tiedän hyvin ainakin syyn miksi olen täällä.

Nainen näyttää rannettaan, jossa on rannekorun näköinen laite.
"Jos olet hankala, niin saat sähköiskun selkäytimeen, mistä se kulkee hermostoasi pitkin lamauttaen kehosi. Oletko kiltisti?"

Puren hampaitani hieman yhteen, mutta nyökkään.
"Missä olen ja miksi?" Toistan kysymyksen.

Nainen heilauttaa kättään ja vartija jättää heidät kahden.
"Olet sulttaani Ragazan palatsissa. Sinut huomattiin. Et ole kuin paikalliset tytöt, likainen, haiseva, hienostumaton." Nainen tutkii tarjotintaan.
"Minkälainen meikki sinulle mielestäsi sopii? Värit? Illalla on juhlat, sinun pitää olla edustava." Nainen huokaisee:
"Ihan omaksi eduksesikin."

"Onko minut löydetty sulttaanille vaimoksi vai koristeeksi kaunistamaan palatsia?" Kysyn ja vilkaisen naisen tarjottimella olevia purkkeja.
"Tummin väri mitä löytyy."

"Tummin on musta. Mutta sulttaani pitää kirkkaista väreistä. Kultaa ja turkoosia siis." Nainen näyttää meikkejä ja sanoo:
"Istu alas. Samalla kun meikkaan, kerron saman, minkä jo tuhansille tytöille ennen sinua, ja mikä minulle on kerrottu joskus."

Istuudun alas ja annan naisen aloittaa meikkaamiseni.
"Kerro toki, tämän minä haluan kuulla."

"Kuten sanoit, sinut on valittu syystä, ettet ole paikallinen. Nuo ovat vaihtoehdot, mitä kerroit. Riippuu miten paljon sulttaani mieltyy sinuun. Sinusta voi tulla jalkavaimo, ja teet hänelle lapsia. Sinua kohdellaan kuin kuningatarta, mutta teet niin monta lasta, kuin ehdit. Olet hyvässä kunnossa, ehkä kaksikymmentä? Viidenkymmenen vuoden ikäisenä olet jo satavuotiaan näköinen, ja haluat vain levätä. Silloin suurin osa ottaa piikin. Elleivät he ole itseään tappaneet ennen sitä."

"Mikä on toinen vaihtoehto kuin tulla jalkavaimoksi?"

"Palvelija, koriste. Kolmas vaihtoehto on pahin. Sinut myydään orjaksi. Tänään sen lisäksi, että sulttaani valitsee tytöt, ne, joita hän ei valitse, huutokaupataan yöllä. Täällä on sekä Imperiumin Vartion kommandaatti, että muutama shimballi."

"En ole siis täällä yksin. Ja sinut on aikoinaan kaapattu samaa tarkoitusta varten?"

"Kyllä, siitä on jo kuusikymmentä vuotta. Minusta ei tullut sulttaanin lasten äitiä. En voi saada lapsia. Mutta sulttaani oli kovin kiintynyt minuun, joten sain tämän erityistehtävän, mitä nyt teen."

"Hmm, olit siis onnekas. Illalla juhlissa sulttaani siis valitsee mitä kullekin tytölle tehdään?"

"Kyllä. Te esiinnytte, tarjoilette ja viihdytätte häntä. Tämä ilta määrää kohtalonne."

"Ja sinä hyväksyt sen kaiken? Kaappaamisen ja muut?"

"Onko minulla vaihtoehtoa? Muutenhan sulttaani Ragazan myisi minut."

Hymähdän hiljaa. Tarkoitukseni ei ole yrittää pakoa, vaan antaa hänen ja sulttaanin ymmärtää että olen alistunut tähän, tai paremminkin hyväksynyt uuden kohtaloni.
"Mitä tarkalleen ottaen se esiintyminen ja viihdyttäminen tarkoittaa?"

"Juhlat, olet varmasti ollut juhlissa, joissa on kurtisaaneja? Sinä olet sellainen."

"Hienoa," sanon hiljaa. Toivottavasti minulla on edes pieni mahdollisuus saada vaihtaa muutama sana Jamiman kanssa, kunhan vain näen hänet. Hänen on parasta olla myös juonessa mukana, ellei halua vaikeuttaa pelastusta.

"Muista, tämä ilta määrää kohtalosi. Noin, valmista. Olen itse tyytyväinen tulokseen." Nainen pakkaa meikkinsä.
"Muista, myös sulttaanilla on kaukosäädin lähettimeen, mikä on kiinni selkärangassasi."

"Otetaanko sitä missään vaiheessa pois selästämme?"

Nainen kääntyy ja kohottaa mekkonsa yläosaa ja Chiasm näkee lähettimen nyt ensimmäistä kertaa kunnolla. Tuo riittää vastaukseksi.

Nyökkään.
"En varmasti unohda että hänellä on kaukosäädin lähettimeen."

Nainen nyökkää takaisin.
"Kahden arnin kuluttua tulen noutamaan sinut ja toisen kurtisaanin."

Toivottavasti se toinen on Jamima, ajattelen ja nyökkään naiselle, jääden odottamaan illan saapumista.

Chiasmin odotellessa, hän kuulee vaatekaapista pienen mekaanisen kilahduksen. Hän tunnistaa sen kommunikaattoriksi.

Avaan vaatekaapin ja otan kommunikaattorin käteeni.

Vaatekaapissa näyttää olevan laskostettuna Chiasmin varusteet ja vaatteet aseita lukuunottamatta. Chiasm kuulee kommunikaattorista Sarwenin äänen:
"Oletko siellä? Olen yrittänyt hälyyttää jo arneja."

"Olen täällä," vastaan hiljaa.
"Oletteko saaneet Jamimaan yhteyttä?"

"Emme ole saaneet häneen yhteyttä. Oletko nähnyt häntä, osaatko kertoa sijaintisi?"

"En tiedä missä olen enkä ole nähnyt vielä häntä. Kahden arnin kuluttua minua ja toista tullaan hakemaan illan juhlia varten. Toivon todella että se toinen on Jamima ja että hän ei tee mitään typerää. Jos sulttaani ei pidä näkemästään, hän myy naiset orjiksi. Sehän ei ollut suunnitelma, joten kunhan vain näen hänet, yritän saada viestin hänelle pelastussuunnitelmasta. Jokaiselle naiselle on myös selkään asennettu jokin lähetin ja sulttaani pystyy kaukosäätimellä antamaan siihen sähköimpulsseja, jotka lamaannuttavat meidät."

"Hitto, kuulostaa pahalta. Mitä jos me ostamme sinut? Varmasti saamme kaukosäätimen kaupanpäällisiksi ja keksimme jonkun keinon repiä lähettimen irti? Gar on ainakin voimakas, ja vaikka hänen kouransa ovatkin suuret, ne ovat ihmeen näppärät. Älä kysy mistä tiedän."

"Entä Jamima? Ja sehän oli tarkoitus että ostaisitte meidät, mutta en ole enää ollenkaan niin varma että sulttaani suostuu siihen. Hän haluaa naisia suvun jatkajiksi ja ilmeisesti kauppa on käynyt huonosti. Minä ja Jamima olemme erilaisia kuin paikalliset. En usko että hän kovin helpolla haluaa luopua meistä. Ellei sitten häntä kiinnosta aseet enemmän kuin naiset. Kuten esimerkiksi tykki?"

Chiasm kuulee läimäyksen äänen ja Sarwenin parkaisun. Hetken on hiljaista, kunnes hän kuulee Garin äänen: "Anna tänne se. Chiasm, tässä on kaksi muttaa. Meillä ei ole täkäläistä rahaa, enkä minä myy tykkiä. Myisitkö sinä muka esi-isiesi tykin?"

"Pelastaakseni sinut ja Sarwenin? Möisin sen pienemmästäkin."

"Et edes tunne meitä. Sanot noin vain, koska nyt on sinun oma nahkasi kyseessä. Eikö? Myy itse laserpistoolisi aluksi, siitähän saa muutaman tonnin."

"Muutama tonni ei varmasti riitä lähellekään siitä hinnasta mistä sulttaani olisi valmis meidät myymään. Eikä tämä johda nyt mihinkään. Onko teillä edes mitään suunnitelmaa vai oliko tämä hetken päähänpisto?"

"Oletko nähnyt minkälainen vartiosto siellä on? Vieraat? Voisimmeko minä, Sarwen kunhan toipuu tuosta iskusta ja Arpi kaapata teidät takaisin ja vaatia lähtöpassit tältä kaatopaikalta pois? Uskon, ettei täällä ole mitään Ajatuskoneisiin liittyvää."

"En ole nähnyt vielä mitään. Kaappauksessa on hyvät ja huonot puolet. Yksi huonoin on ne lähettimet meidän selässä. En osaa sanoa tästä paikasta mitään ennenkuin meidät tullaan hakemaan, eli vajaan kahden arnin kuluttua."

"Lähettimet... kahden arnin kuluttua. Hei, Sarwen, kerää luusi sieltä lattialta, meillä alkaa pian bileet. Oletko hankkinut meille kutsun?" Chiasm kuulee mutinaa taustalta.
"Hyvä, näemme illalla."

"Hyvä on," sanon ja alan etsiä hepeneistäni paikkaa johon piilottaa kommunikaattorin. Piilotan kommunikaattorin rintakehän tasalle yläosan kankaan sisäpuolelle niin, että se on melkein käsivarteni alla lähellä kainaloani. Se peittyy päälisin puolin lähes kokonaan. Jos tulee tilanne jossa minun on saatava sanoa jotain muille, voin tehdä sen herättämättä suurempaa huomiota, mutta se ei myöskään ole aivan näkyvillä tai tunnusteltavissa, jos sulttaani päättää koskea minuun.

Vihdoinkin Chiasmin huoneen ovi aukeaa, mutta vain vartija tulee ovelle.
"Valmis? Liikettä sitten."

Sanomatta mitään lähden ulos huoneesta ja menen vartijan ohjaamaan suuntaan. Yritän katsoa tarkkaan samalla ympäristöä, näenkö muita vartijoita ja heidän asevarustustaan.

Käytävää kulkiessa, jota Chiasm ei tunnista koska hänet on tuotu huumattuna sisälle, risteyksessä tulee vastaan toinen vartija johdattaen Jamimaa. Jamiman silmät kirkastuvat, kun hän näkee Chiasmin.

Mahdollisimman huomaamattomasti kohotan käteni huulieni eteen, antaen Jamimalle merkin olla hiljaa. Nyt ei saa paljastua että tunnemme toisemme.

Jamima ymmärtää tilanteen, ja kääntää katseensa pois. Vartijat vilkaisevat toisiaan, mutteivät kiinnitä sen enempää huomiota tuohon. Heidät viedään suureen saliin, jossa on hämärä valaistus. Se on kuin yökerho, mutta baaripöytien sijasta on mukavat divaanit. Yhden divaaniryhmän luona on neljä mustaan pukuun pukeutunutta miestä. Heillä kaikilla on olkapäillään pieni viitta, jossa punainen pääkallo. Toisella olkapäällä on olkasuojus, jossa viivoista koostuvat symbolit. Keskellä istuvalla on symbolissaan eniten viivoja. Kolme muuta on laskeneet kypäränsä matalalle pöydälle, neljännen, arvoasteikolla korkeimman vierellä on koppalakki, jossa sama pääkallosymboli jonka päällä samanlaiset arvomerkit kuin olkapään suojuksessa.
Toisella ryhmittymällä on rumia ihmisenkaltaisia olentoja. Kaksi on kaljuja, ja toisella ilkeä arpi koko pään yli. Toisella heistä on toisen silmän kohdalla cybertekniikkaa, minkä Chiasm tuntee olevan Tunnetuissa Maailmoissa kirkon tuomitsemaa teknologiaa. Kolmannella on silmälappu ja vihreä mohikaani. Heidän panssarinsa koostuu eri paria olevista osista ja nahasta. Neljännessä pöydässä on Sarwen, jolla univormu. Näyttää olevan heidän maailman Imperiumin sotilasparaatiasu. Garilla on yllään pitkä tummanharmaa takki, jossa valkoista kirjailua. Arvella on yllään kireät nahkavaatteet. Huoneen päädyssä istuu pehmeillä suurilla tyynyillä lihava mies värikkäistä vaatekappaleista koostuvassa kaavussa suuri turbaani päässä. Turbaanin keskellä on timantti, mikä on hopeisella alustalla. Koru muistuttaa silmää. Chiasm näkee, että miehellä on peukalossaan myös suuri kantasormus, jossa samanlainen pääkallo kuin univormupukuisilla. Chiasm arvelee, että tuo lihava mies on sulttaani Ragaza. Sulttaanin kummallakin puolella on kaksi nuorta naista joita hän pitää kiinni toisella kädellään talutushihnoissa. Toinen näyttää vasta lapselta. Hänellä on läpikuultava kaapu. Meikki on hillittyä, hieman surumielistä. Toisen naisen ihonväri on sininen ja hänellä on yllään vain bikinit. Chiasm huomaa naisella olevan kolme rintaa, kolme silmää eikä ollenkaan nenää. Nainen hymyilee viettelevästi ja liikehtii aistikkaasti välillä imien vesipiipusta sulttaanin kanssa. Salissa on muutamia muitakin naisia. Jotkut tarjoilevat, jotkut tanssivat, jotkut menevät viihdyttämään vieraita istuutuen pöytään, juoden heidän kanssaan ja syöttäen heille rypäleitä.

Näky on mielestäni kuvottavaa ja likaista. Katsoessani varsinkin nuorta tyttöä, en voi olla ajattelematta myös hänenkin pelastamista. Tämä ei ole oikea paikka hänen ikäiselleen, saati kenellekään muullekkaan naiselle. En luo sen enempää katseita pöytään jossa aluksen väki istuu, mutta yritän olla tarkkaavainen.


Jamima ja Chiasm seisovat hetken aloillaan, kunnes yksi tarjoilijatyttö saapuu heidän luokseen.
"Sulttaani varmasti haluaa ottaa teidät vastaan."

"Varmasti," sanon hiljaa, yrittäen hymyillä ja lähden seuraamaan tarjoilijaa Jamiman vierellä, vilkaisten seuraavatko vartijat meitä.

Vartijat jäävät ovelle. Sulttaani huomaa Chiasmin ja Jamiman. Hän napsauttaa sormiaan ja sininen kolmirintainen nainen ottaa talutushihnat vetäen nuoren tytön pois.
"Aah, uudet kaunokit. Tulkaa istumaan polvelleni. Imaiskaa piipusta shyddithin mirhaa."

Kurottaudun aivan pienesti Jamiman puoleen ja kuiskaan hiljaa, mahdollisimman huomaamattoamsti:
"Tämä ei ole mikään vahinko että olen täällä myös. Herrat tuolla yrittävät pelastaa meidät, joten leiki mukana, äläkä tee mitään typerää." Kävelen sulttaanin luokse, katsoen häntä hetken ja istuudun hänen polvelleen. En halua polttaa hänen piipustaan mitään, joten en edes katso piipun suuntaan.

Jamima istuutuu toiselle polvelle. Chiasm tuntee, miten suuri sulttaanin polvi on, ja pehmeä, kuin sohva. Sulttaani laskee kätensä heidän olkapäille ja vetää heidät kainaloonsa.
"Tiedätte varmasti, että jos pidän teistä, niin te jäätte. Jos en, teidät myydään. Näettekö herrat mustissa univormuissa? He ovat Imperiumin Vartiosta. Nuo toiset, he ovat palkkionmetsästäjä-shimballeja. Ette halua heille. He ovat raakalaisia, mutta hyviä asiakkaita. En tiedä ketä nuo ovat..." hän nyökkää Sarwenin ja kumppaneiden puoleen.
"Mutta he ovat ulkopuolisia, eli heillä on rahaa. Eivät he muuten olisi tänne tulleet."

Mietin mielessäni, tulisiko minun ja Jamiman käyttäytyä nyt huonosti jotta hän ei pitäisi meistä. Vilkaisen Jamimaa ja huokaisen hiljaa. Ehkä on hyvä kokeilla, mitä mieltä sulttaani on tylsästä ja haluttomasta kaunokista.

"No, olettepa te hiljaisia tyttöjä." Sulttaani tönäisee heidät voimakkaasti alas polveltaan lattialle. Gar nousee ylös vihaisena, mutta Sarwen saa vedettyä hänet takaisin istumaan.

"Tällaisena hetkenä on niin vaikea sanoa mitään," sanon katsomatta sulttaania. Tuskin muutkaan sulttaanin esittelemät asiakkaat haluaisivat tylsiä ja huonoja naisia itselleen, mutta en voi väittää etteikö heidän läsnäolo saisi oloani epävarmaksi. Entä jos täällä onkin käytäntö satuttaa tai tappaa huonoja naisia vain huvikseen, mietin.

"Tanssikaa," sulttaani käskee.

Nousen hitaasti ylös, pudistelen hepeneitäni ja käännyn katsomaan sulttaania.
"Entä jos en osaa tanssia?"

"Sitten sinulle keksitään muuta käyttöä?" Sulttaani katsoo Jamimaa, joka alkaa tanssia parhaansa mukaan. Hän kuiskaa suupielestään Chiasmille:
"Olemme pulassa."

"Mhm," hymähdän Jamimalle ja katsoen sulttaania kysyn:
"Mitä se muu voisi olla?"

"Hierontaa. Osaatko hieroa?" Sulttaani iskee silmäänsä?

En ole lainkaan halukas tekemään mitään mitä hän ehdottaa, enkä toisaalta myöskään ole varma ajatuksestani esittäytyä huonona naisena. Mutta jos taas miellytän sulttaania, hän haluaa pitää minut ja sitä minä en halua. Jamima näyttää tekevän parhaansa ja se tuottaa hankaluuksia jos sulttaani haluaa pitää hänet itsellään. Itse uskon, että minulla olisi paremmat mahdollisuudet selviytyä täällä kuin hänellä. Mutta en sentään vielä ala suunnitella oman vapauteni uhraamista toisen melkein tuntemattoman edestä. Siirryn sulttaanin luokse, laskien käteni hänen olkapäälleen ja kierrän hänen taakseen pitäen kättäni hänen olkapäällään. Lasken toisenkin käteni hänen olkapäälleen ja alan hieroa. Hänen ihonsa on paksua ja pehmeää ja on vaikea yrittää koskea häntä epämukavasti, mutta yritän. Oman turvallisuuteni uhalla.

Sulttaani hyväksyy hieronnan, muttei vaikuta kovinkaan kiinnostuneelta siitä. Hetken kuluttua hän sanoo: "Mene viihdyttämään vieraita."

Lopetan hieromisen ja lähden kävelemään pöytiä kohti. Valikoin sen jossa aluksen jäsenet istuvat, napaten mukaani viinirypäletertun mukaani ja lasken sen pöydälle. Otan siitä yhden hampaideni väliin ja istuudun sivuttain Sarwenin syliin, tarttuen häntä hellästi niskasta ja ohjaan häntä kasvojani kohti.
"Suunnitelma?" Kysyn ja annan huuliltani viinirypäleen hänen suuhunsa. Otan toisen rypäleen suuhuni, taivuttaen selkääni kaarelle Arpea kohti ja sormeani koukistaen pyydän häntä lähestymään itseäni.
"Onko mitään valuuttaa millä voitte ostaa meidät, vai pitääkö tyytyä kaappaukseen?" 

"Valuuttaa ei ole teidän ostamiseen, enkä edes tiedä hintaa. Eikä valuuttaa ole edes poistumiseen tältä kaatopaikalta." Sarwen nyökkää univormuisten pöytään:
"Keitä nuo ovat? Näyttävät mukavilta veikoilta."

"Miehet mustissa ovat Imperiumin Vartiosta ja toiset palkkiometsästäjä.shimballeja. Niitä joita Sha-Tzuu välttelee. Mukavia veikkoja varmasti molemmat, epäilemättä. Jos pitää kovasta kurista. Eli ei suunnitelmaa?"

"Ei suunnitelmaa. Vielä. Onko tuo värikäs paksukainen sellainen, jonka kanssa voisi tehdä minkäänlaista kauppaa? Jos täällä on Imperiaalisen Vartion väkeä, se huolettaa hieman. Palkkionmetsästäjät eivät niinkään. Eikä Sha-Tzuu sanonut, että juuri noita on hänen perässään?"

"Jos hän pitää meistä, hän pitää meidät. Jos ei, hän myy. Ystävällisyyttään varoitti vielä raakalaisista. Mutta koska teillä ei ole valuuttaa eikä Gar suostu neuvottelemaan kauppaa tykistään, näyttää siltä että pääsitte tällä suunnitelmalla Jamiman lisäksi minustakin eroon," sanon ja nousen pois Sarwenin sylistä.
"En voi jäädä tähän pitkäksi aikaa. Nuo muut haluavat varmasti tietää myös olenko ostettavan arvoinen."    

Sarwen tarttuu Chiasmiin kädestä ja vetää hänet takaisin syliinsä, painaen kasvonsa hänen kaulaansa kuin suudellen ja kuiskaa:
"Sulttaani ei näytä olevan ainakaan mustasukkainen sinusta. Meillä on ongelma. Nuo palkkasoturit, heillä varmasti on rahaa, ja noilla mustapukuisilla pääkallopojilla varmasti enemmän. Mitä jos kukaan muu kuin me emme halua sinua ostaa? Tai, en tiedä. Pitää suunnitella uudelleen. Nuo Imperiaalin pääkallopojat hieman häiritsevät minua. En pidä virkavallasta."
 

"Suunnitella uudestaan, kyllä, mutta mahdollisimman pian mielellään. Yrittäkää nyt ainakin saada Jamima itsellenne takaisin."
 

"Yritämme saada teidät molemmat takaisin. En vain tiedä miten. Vielä."
 

Nyökkään pienesti.
"Yrittäkää kutsua Jamima tähän pöytään ja selittäkää hänelle tilanne. En halua että hän yrittää parhaansa tuolla tanssiessaan, jos mielii päästä pois. Mutta teilläkään ei ole kauaa aikaa miettiä suunnitelmaa. Minulle sanottiin, että tänään sulttaani päättää mikä on meidän kohtalo. Jos se pitää paikkansa ja kukaan ei pysty tai halua ostaa meitä, meistä tulee orjia."
 

"Tänään? Meillä on ongelma. Suuri ongelma. Mutta minulla on ajatus."
 

"Jaa ihmeessä se kanssamme."
 

"Gar aiheuttaa häiriötä, toivon, että nuo pääkallokerholaiset häipyvät sen johdosta, palkkionmetsästäjät ovat työn alla vielä, kaappaamme teidät, lennämme pois. Jossain välissä saamme rahaa tarpeeksi..." Sarwen kuiskaa vielä:
"Helppoa."
 

"Saattaa olla että minä olen ainoa joka pitää tuota hyvinkin huonosti ajateltuna suunnitelmana ja jostain syystä en luota sen toimivuuteen. Lennämme pois täältä, oletetaan siis että tuo suunnitelmasi toimisi, ja minä sekä Jamima olisimme ensinnäkin lamaantuneina ties kuinka pitkän aikaa, Imperiaalisen Vartion etsiessä meitä palkkionmetsästäjien lisäksi? Missä välissä ajattelit saada rahaa tarpeeksi päästäksesi pois täältä, ilman että muut löytäisivät meitä?"

Ei kommentteja: